www.belgische-kust-vakanties.be
 Naam Zoekertje
Park Atlantis
info@parkatlantis.be
Plaats : De Haan
Vakantie Belgische kust: met valentijn naar zee
Vakantie aan zee met Valentijn in Park Atlantis®: Appartement 2 personen - aparte slaapkamer - gelijkvloers: Van Vrijdag t/m Zondag met Valentijn:

PROMOTIE PRIJS 100€

Nog slechts twee appartement beschikbaar !

Park Atlantis® is een vakantiepark ingeplant in een 10 ha groot park, gelegen op 800 m van de Noordzee en het strand. In de residenties Acacia en Orchidee bieden we u identieke gelijkvloers appartementen aan, die goed gelegen zijn. Deze appartementen hebben een oppervlakte van 40 M2 en beschikken over een woonkamer, een slaapkamer met dubbel bed en een aparte badkamer. De voorraadlijst omvat huisraad voor 6 personen, een kleuren TV (kabel en digibox), een volwaardige stereo installatie evenals enkele extra's zoals strijkplank en strijkijzer, donsdekens, klok, kruimeldief, broodrooster, mini-grill, microgolf met aangepast kookgerief, elektrische koffiezet, elektrische fruitpers, waterkoker, enz.... De sofa in de living kan worden omgebouwd tot een volwaardig bed. De inrichting is functioneel. Een kinderbed kan steeds worden bijgeplaatst en bij ons is dit altijd gratis. Het privé terras, afgescheiden door een haagje, raakt aan een groene zone, die gebruikt kan worden als speelweide. De speeltuin voor de peuters is zichtbaar vanuit de living van residentie Acacia. Voor meer informatie verwijzen we naar onze site: http://www.parkatlantis.be Andere types van appartementen evenals studio's zijn eveneens beschikbaar.

Park Atlantis
info@parkatlantis.be
Plaats : De Haan
Lastminute aanbiedingen in Park Atlantis® De Haan
Kijk eens op de site http://www.parkatlantis.eu. U vindt er lastminute aanbiedingen die de moeite waard zijn. Ga steeds naar deze site voor uw lastminute boeking. Opnieuw een mooi initiatief van Park Atlantis!!

Let op: verhuur via eigenaars = boeken zonder kosten. Alle boekingen gebeuren rechtstreeks zonder dat u commissies betaald aan verhuurkantoren. Ook dit is aardig meegenomen!!


http://www.parkatlantis.eu
Park Atlantis
info@parkatlantis.be
Plaats : De Haan
Nieuwe site voor Park Atlantis®
Vakantiepark aan de Belgische kust gelegen in de nabijheid van bos, strand en duinen. Rechtstreeks boeken via de nieuwste site van het vakantiepark
http://www.parkatlantis.com
Vakantie Links Belgische kust
info@vakantie-links.be
Plaats : De Haan
Vakantie Links voor de Belgische kust
Selectie van de beste vakantielinks voor de Belgische kust, gerangschikt op basis van de uitgebrachte stemmen. Met databank en zoekrobot. Geschikt voor huurder en verhuurder. Met aanvraagformulier voor een vrijblijvende aanvraag van een vakantieverblijf. http://www.vakantie-links.be
http://www.vakantie-links.be
Zoekertjes : 1 - 4 Volgende
  2   

© 2007 Belgische-Kust-Vakanties.be